Fém Kézműves Bio - Etanol asztali Kandalló lakberendezési Kerítés Tervezés KW2306

Fém Kézműves Bio - Etanol asztali Kandalló lakberendezési Kerítés Tervezés KW2306

Fém Kézműves Bio - Etanol asztali Kandalló lakberendezési Kerítés Tervezés KW2306

33 762 Ft

Termékleírás

  • Anyag: Fém
  • Stílus: Európa

A kerti élet még élvezetesebbé hozza a meghitt hangulatú, elegáns tűzrakóhely a kertben vagy a teraszon.Nincs kiút szükség, nem a szagokat, illetve nem keletkezik hulladék, mint a korom, vagy hamu.Ezért ez a kandalló nagy beltéri használatra is.

Termék Részletek:

*Test+tűz gyilkos: fém

*Író: rozsdamentes acél

*Teljes méret: 22x22x29 cm

*Súly: 1.7 kg

*MEGJEGYZÉS: AZ AJÁNLAT ÜZEMANYAG NÉLKÜL.

Fizetés:

1.Minden kifizetést kell teljesíteni 14 napon belül, miután a rendelés-visszaigazolás, Ha a fizetési halasztás szükséges, Kérjük ossza meg velünk.

Szállítás:

Akkor a hajó a tétel(ek) 5 munkanapon belül a fizetés után elszámolt címét,

kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes, mielőtt a befizetést.

Általában a hajó az áruk Nemzetközi Légiposta, mint a China post Kínából.Többnyire a csomag érkezik az ön gyorsan követő 14 Munkanapon belül, de néha ez körülbelül 21 munkanap, nagymértékben attól függően, hogy a helyi postai szolgáltatások, valamint vám.Ha nem kapja meg a elemet időben, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a további támogatás.

Visszatérési Politika:

Visszatér elfogadott követő 15 Napon belül csomag érkezését.

Visszajelzés: Ha a termékek, szolgáltatások tőlünk van lehetőség, a pozitív visszajelzés, 5 csillag Részletes eladóértékelések nagyra értékelnek!!.

Hagyjuk pozitív visszajelzést követően a pozitív visszajelzést.

Amikor mértéke a szállítási rész , kérjük, vegye nemzetközi üzleti figyelembe.

Célunk az, hogy győződjön meg róla, hogy kellemes ünnepeket!Kérjük, írjon nekünk, mielőtt elmegyek valami 1 vagy 2 nézettség, a negatív visszacsatolás, vagy nyissa ki vita.Megértjük, hogy az az érzés, pedig frusztrációt lehet, majd a törekvés, hogy megoldja a problémákat.Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldják a problémát.Lépjen kapcsolatba VELÜNK, Ha bármilyen kérdése van, vagy kérdésük van, mi lesz, készen áll, hogy segítsen.Igyekszünk legjobb tudásunk szerint válaszolni, mint korábban, amennyire csak lehetséges, azonban, mivel az időzóna különbség, azt nem lehet tudni, hogy a válasz e-mailt azonnal.Kérem, engedje meg, hogy 24 órán nekünk, hogy válaszoljon.

Címkék: etanol fireplac, növény asztal dekorációk, bioetanol kandalló, bio etanol, hordozható etanol fűtés, hamis kandalló, hamis könyvet dekoráció, kandalló kő, pellet kályha, bio ethenol kandalló

Vélemények

Értékelés