Kerámia Backflow Füstölő Tartót Vízesés Füstölő a Backflow Füstölő Kúp

Kerámia Backflow Füstölő Tartót Vízesés Füstölő a Backflow Füstölő Kúp

Kerámia Backflow Füstölő Tartót Vízesés Füstölő a Backflow Füstölő Kúp

6 500 Ft

Termékleírás

  • Alkalmazási Terület: Nappali
  • Osztályozás: Tömjén Bázis
  • Használat: Illata Eltávolítása/Párátlanítás
  • Termelés: Gyertya Aromaterápiás Kemence
  • Kozmetikai Szolgáltatás: Assuaging, Nyugtató
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Típus: Füstölő
  • Csatlakozó Típusa: Villamos energia
  • Modell Száma: Kerámia Backflow Tömjén

Pontokba Szedve:

1、Vízesés alakú Füstölő: Gyújtsd meg a füstölő kúp tetején a füstölő, a füst a hegy lassan folyik le, illetve körül, mint egy vízesés, teljes rejtély.Mint a hot springs, valamint a víz, az alkot egy nagyon szép kép.

2、Pihentető Légkört: A kerámia füstölő tartót begyújtja a reflux kúp, a füst gőzöl, mint egy vízesés, amely segít megtisztítani a levegő, nyugalom, meditáció, enyhíti a stresszt, valamint javítani sleep minőség.

3、Kézzel készített Kézműves: A kerámia füstölő tartót minden kézzel készült, könnyen tisztítható, használat után öblítse le a legfőbb szerv a füstölő forró vízzel, a foltok a füstölő eltávolításra kerül.

4、Megfelelő Alkalmakra: A látogatók tömjén a nappaliban, hogy hozzon létre egy kellemes hangulatú, amikor meglátogatják.A reflux füstölő használható irodák, jóga, nappali, hálószoba, szálloda, templomok, kávézó, szauna, GYÓGYFÜRDŐ, meditáció, írás, stb.

5、Tényleges Felhasználás: Használja a vízesés égő tömjén a füstölő vagy füstölő kúp, még akkor is, ha nincs tömjén, akkor lehet használni, mint otthon dekoráció.

Jellemzők:

1. Vízesés alakú Füstölő: Gyújtsd meg a füstölő kúp tetején a füstölő, a füst a hegy lassan folyik le, illetve körül, mint egy vízesés, teljes rejtély.Mint a hot springs, valamint a víz, az alkot egy nagyon szép kép.

2. Pihentető Légkört: A kerámia füstölő tartót begyújtja a reflux kúp, a füst gőzöl, mint egy vízesés, amely segít megtisztítani a levegő, nyugalom, meditáció, enyhíti a stresszt, valamint javítani sleep minőség.

3. Kézzel készített Kézműves: A kerámia füstölő tartót minden kézzel készült, könnyen tisztítható, használat után öblítse le a legfőbb szerv a füstölő forró vízzel, a foltok a füstölő eltávolításra kerül.

4. Megfelelő Alkalmakra: A látogatók tömjén a nappaliban, hogy hozzon létre egy kellemes hangulatú, amikor meglátogatják.A reflux füstölő használható irodák, jóga, nappali, hálószoba, szálloda, templomok, kávézó, szauna, GYÓGYFÜRDŐ, meditáció, írás, stb.

5. Általában a Felhasználásra: vízesés égő tömjén a füstölő vagy füstölő kúp, még akkor is, ha nincs tömjén, akkor lehet használni, mint otthon dekoráció.

Műszaki adatok:

Stílus: Backflow Füstölő Tartót

Anyag: kézzel készített kerámia

Felület: fekete máz

Méret: referencia kép

Alkalmas:

1. Tedd füstölő pálca, illetve füstölő kúp, használt irodák, jóga, nappali, hálószoba, tea szobák, templomok, stb.

2. Olyan légkört teremt kellemes meditációt, amit úgy is lehet használni, mint egy dekoráció.

Használata egyszerű:

1. Ignite: ne oltsd el a tüzet azonnal, az égő idő körülbelül 4-6 másodperc.Az égés után befejeződött, kapcsolja ki a láng pedig egy backflow füstölő.

2. Először is, nincs füst áramlik alulról.Miután körülbelül 1-2 perc, a füst meg fogja változtatni az irányba, majd lassan áramlik ki alulról.

Csomagolási Listát:

1*Backflow Füstölő

Megjegyzés:

1. Ez a termék anyaga kerámia, törékeny, óvatosan kezelje.

2. Felhívjuk a figyelmet, amikor a világítás vagy eltávolítása a füstölő kúp, mert felmelegszik, ha a világítás.

3. Vegye figyelembe, hogy a termék nem tartalmaz tömjén, füstölő kúp!

Címkék: fogászati rotor, természetes reflux torony tömjén, barna füstölő vízesés, buddha kerámia főzőlapok, a nő kúp író, gyertyatartók fedeleket, antik bronz füstölő, nepál váza, fekete füstölő, backflow füstölő fém

Vélemények

Értékelés