Fal fixer hangtompító szögbelövő integrált szögbelövő acél szögbelövő telepítés dekorációs eszköz

Fal fixer hangtompító szögbelövő integrált szögbelövő acél szögbelövő telepítés dekorációs eszköz

Fal fixer hangtompító szögbelövő integrált szögbelövő acél szögbelövő telepítés dekorációs eszköz

17 733 Ft

Termékleírás

  • DIY Kellékek: Famegmunkáló
  • Tanúsítási: CE
  • Származás: KN - (Eredetű)

Jellemzők:

1. A teljes súlya kevesebb, mint 1KG, a forma hasznos, működik zökkenőmentesen, pedig könnyen szállítható, hogy különböző jelenetek.Ez a termék nem igényel áramforrás, mert zajcsökkentés, akkor nem fog termelni, füst, por, ami nagyon energia-megtakarítás.

2. Tudunk behatolni bármely anyag, többek acél, fa, beton padló, a falak.Képes tökéletesen megjeleníteni az ötletek, ha díszíteni, vagy DIY.

3. A HANGTOMPÍTÓ LÖVÉS KÖRÖM MEGRAGAD használja a legújabb air tömörítési technológia, speciális zajcsökkentő körme, úgyhogy nem kell, hogy készítsen extra teljesítmény, vagy a gázpalackokat.

4. A csend: a Különböző, a hétköznapi szögbelövő pisztolya, a zajcsökkentés képessége rendkívül kiváló, így a munka a nyugalmat, anélkül, hogy másokat zavarna.

5. Erős, tartós: nem könnyű megtörni, kisebb veszteség, a belső rugókat, jobban védi a belső szerkezet, a kárt, valamint nem deformálódik, legalább ellenáll millió ejections.

Megjegyzés:

1. Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény hatása.Kérem, engedje meg, 1-3 cm eltérés miatt kézi mérés.

2. Tárgyakat lehet, Logó, ha tudni akarod, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.Ha nem bánod, kérjük, ne ajánlatot.

3. A színe, a termék véletlenszerű.

Tulajdonságok:

Szögbelövő pisztoly Mérete: Kb L:280x W:110mm

Nettó tömeg:1 kg

Alkalmazási terület: szerszám felső, egyenes cső rögzítő, elektromos doboz telepítés, klímaberendezés, légcsatorna telepítés, stb.

Minden, a termék szállított Kínából,nem Vagyunk felelősek semmilyen egyéni vám vagy behozatali adó, díj , - a vevő felelőssége

Címkék: gél blaster szupresszor, deko kirakós, airsoft arma, hangtompító szupresszor, kipufogó puska, m4 kipufogó, deco eszköz, taktikai m4 hangtompító, fedezze szupresszor, kipufogó pisztoly

Vélemények

Értékelés