Univerzális Taktikai AEG Pisztoly Műanyag Alap Quad Vasúti Picatinny Weaver Látvány Lézer Megvilágítás Hatálya Mount A Glock 17 5.56 1911

Univerzális Taktikai AEG Pisztoly Műanyag Alap Quad Vasúti Picatinny Weaver Látvány Lézer Megvilágítás Hatálya Mount A Glock 17 5.56 1911

Univerzális Taktikai AEG Pisztoly Műanyag Alap Quad Vasúti Picatinny Weaver Látvány Lézer Megvilágítás Hatálya Mount A Glock 17 5.56 1911

2 190 Ft

Termékleírás

 • Befejezés: Matt fekete Kivitelben.
 • Oldalsó sín hossza: 4cm/1.57-ben.
 • Márka Név: SURIEEN
 • Illik: a s&w/1911/Glock sorozat/Walther p22/HKp30/SD9VE 9mm stb.
 • quad vasúti: Felső vasúti 7 slot ,más vasúti 3 slot.
 • Le sín hossza: 3,5 cm/1.38-ben.
 • Felső sín hossza: 8cm/3.15-ben.
 • Vasúti Típus: 7/8"" 20mm Picatinny/Weaver.
 • Útmutató Hossza: Egyéb
 • Származás: KN - (Eredetű)
 • Útmutató Típus: Picatinny
 • Mount Hossza: 12cm/4.72-ben.
 • Anyag: Kiváló Minőségű Műanyag.
 • Modell Száma: 1 x-Hegy

SURIEEN Egyetemes Taktikai AEG Pisztoly Műanyag Alap Quad Vasúti Picatinny Weaver Látvány Lézer Megvilágítás Hatálya Mount A Glock 17 5.56 1911

Jellemzők: 100% vadonatúj, jó minőségű.Taktikai AEG Pisztoly Műanyag Polimer alapú Quad Vasúti Picatinny Látvány Lézer megvilágítás Hatálya Mount A Glock 17 5.56 1911. Anyaga: Kiváló Minőségű Műanyag.Vasúti Típusa: 7/8"" 20mm Picatinny/Weaver.Quad vasúti: Felső vasúti 7 slot ,más vasúti 3 slot.Felület: Matt fekete Kivitelben.Megfelel: az s&w/1911/Glock sorozat/Walther p22/HKp30/SD9VE 9mm stb..Mount hossz:12cm/4.72-ben.Felső sín hossz:8cm/3.15-ben.Oldalsó sín hossza:4cm/1.57-ben.Le sín hossza:3,5 cm/1.38-ben.Megjegyzés:Kérjük, hogy a kis méret hiba miatt különböző kézi mérés.

A Csomag Lista:

mount

X 1

Megjegyzés: NEM Lakossági Doboz.Csomagolt Biztonságosan Bubble Bag.

Szállítási Szabályzat

Mi a Hajó, hogy Világszerte.

Mi a hajó, hogy alipay megerősítette, CSAK cím.Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím alipay illeszkedik a szállítási címet, mielőtt fizetni.

Elem lesz küldött ki a Légi posta 24-48 üzleti óra után elszámolt fizetési (kivéve a hétvégén & holiday).

Érkezés ideje (becsült):

* Egyesült Államok/Egyesült Királyság/Ausztrália/Kanada:14-21 munkanap(18-29 nap).

* Németország/Franciaország/Spanyolország/Kelet-Európa:18-25 munkanapon(24-35 nap).

* Egyéb országok:25-35 munkanap(35-49 nap).

Szállítási idő csak becsült, s nem garantált.Ha nem tétel után 60 napon belül , kérjük, vegye fel velünk a megoldása.

A tömeges vásárlások súlya alatt 2kg, lehet, hogy ajánlatot KIFEJEZETT, mint az alábbi:

EMS általában 7-10 munkanapon belül megérkezik.

DHL, UPS, a FedEx, a TNT rendszerint 5-8 munkanapon belül megérkezik.

Fizetési Mód

Elfogadjuk, Alipay.Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát.Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.

Fizetési kell kapott számított 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.

Ha vettem volna több elem tőlem, akkor küldj egy fizetés minden elem, ahelyett, hogy fizet nekik külön-külön.Amikor kattintson a Fizetés gombra, a rendszer automatikusan érzékeli, hogy vannak más elemek is vásárolt tőlünk fogja össze őket a felülvizsgálat.

Politika Vissza

Minden értékesítés minősül végleges.

Ha árut kapott, hibás, vagy sérült a hosszú tranzit, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon.Adunk egy kielégítő megoldás AZONNAL.

Ha más okból akarsz, hogy a hajó vissza nekünk, ön lesz a felelős a visszatérő szállítási díj, valamint elküldjük a csere után megkapta a visszatért elem.

Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST kézhezvételét követően az elszámolt teljes fizetés.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.

Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést.Forduljon hozzánk megoldására bármikor.Igyekszünk a legjobb, hogy az ön számára legjobb megoldást, AZONNAL.Kérjük, legyen magabiztos velünk.

Komoly Vevő Csak!Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.

Lépjen Velünk Kapcsolatba

E-mail/vatera piacterén üzenet prioritását az ügyfélszolgálat..

Ha nem kapsz választ 1-2 munkanapon belül, kérjük, ellenőrizze az Üzenetet, ha az e-mail szolgáltató túlságosan agresszív spam szűrő blokkolja a vatera piacterén e-maileket.Kérjük, e-mail minket ÚJRA.

Címkék: papillon, diszkó lézer, ak vasúti, kör anyagok, a bipod, lézer, védelem picatinny, ar 15 pisztoly merevítő készlet sbm4, airsoft m4, Glock 19

Vélemények

Értékelés